Samen maken we uw bruiloft tot een onvergetelijk moment!

Naast de vele mogelijkheden op het gebied van catering kunt u bij Bij Wijze van Spijzen ook terecht voor de organisatie van bruiloften & events. Iedere feestelijke aangelegenheid is uniek en het team van Bij Wijze van Spijzen is u dan ook graag van dienst met een uniek arrangement.

Contact Bij Wijze Van Spijzen
Voor meer informatie, een offerte of het maken van een reservering kunt u vrijblijvend contact opnemen. T. 06 145 265 95 of 06 188 19 818 / info@bijwijzevanspijzen.nl.

Recensies van Bij Wijze Van Spijzen:

“Wij hebben de verzorging van onze bruiloft door Evert, Femke en hun mensen als erg prettig ervaren. Vooraf werd veel tijd genomen om te luisteren naar onze wensen. Tijdens de bruiloft voelde het Bij Wijze van Spijzen-team goed aan wat de sfeer van de dag was en paste hierop hun dienstverlening aan. Een aanrader voor iedereen die van zijn bruiloft een prachtige, heerlijke en zorgeloze dag wil maken”
Marjolijn en Harrie

Ik kan iedereen aanraden om hun grote dag in z’n geheel te laten verzorgen door Bij Wijze Van Spijzen. Ze beginnen al een jaar van te voren samen met je te plannen en te regelen. Ze hebben zo veel extra tijd en moeite in onze grote dag gestoken dat we ze eeuwig dankbaar zijn! Alles was tot op de puntjes geregeld en het diner en alle hapjes waren heerlijk. Het personeel was zeer professioneel, aardig en zagen er goed verzorgd uit. Werkelijk alles wat jullie geregeld hadden was top dus daarom nogmaals hartelijk dank voor alles Femke en Evert!

Bart & Lieke

Bij wijze van Spijzen heeft onze catering verzorgd voor ons trouwweekend op de geweldige locatie in en ex createurs in Alphen. Er zijn vele gesprekken aan vooraf gegaan en Evert en Femke hebben ons hierbij goed geholpen. Het weekend was geweldig geregeld, we hebben ons heel t weekend geen zorgen hoeven maken en iedereen heeft genoten. Wat een service en kwaliteit. Iedereen had complimenten over de catering. Wat was het lekker en wat een leuk team. Mede dankzij bij Wijze van Spijzen was onze bruiloft de mooiste dag uit ons leven. Bij wijze van Spijzen is meer dan een geweldige cateraar!!!

Jos en Lizeth

Bij Wijze van Spijzen heeft op 1 september onze bruiloft van een prachtige en heerlijke barbecue voorzien. We wilden met een groep van 130 mensen eten en hebben Evert en Femke gevraagd hier een mooi menu voor te verzinnen. De kaart werd aangepast naar onze smaak en de communicatie met Evert en Femke ging erg soepel.

Allerbelangrijkste: het eten was echt overheerlijk. Ik denk oprecht dat ze er, dankzij onze bruiloft, een hoop klanten bij hebben want we hebben alleen maar super positieve reacties gehad van onze gasten. Ook de aankleding van de barbecue klopte helemaal met het thema dat wij voor de bruiloft voor ogen hadden. Evert heeft zelfs met de aankleding van onze locatie meegedacht, zodat het geheel mooi op elkaar aansloot.
Wij hebben mede dankzij Bij Wijze van Spijzen een onvergetelijke dag gehad, we raden iedereen aan met hen samen te werken.
Evert en Femke: bedankt!!

Johan en Gwen

We zijn 14-09-2018 getrouwd in de tuin van mijn moeder in Molenschot. Het eerste contact werd al een jaar eerder gelegd, we hadden via internet de website gevonden en dat sprak ons al heel erg aan. Wij waren zelf ook nog een beetje zoekende over de stijl maar al gaande het gesprek en de vele tips die we kregen van Evert, ook vanwege de jarenlange ervaring die Bij Wijze van Spijzen heeft met bruiloften, werd alles steeds meer duidelijk en wisten we uiteindelijk “bijna” hoe de dag eruit zou komen te zien.

We zijn heel blij dat zij zo goed op onze smaak en wensen zijn in gegaan. Alles was tot in de puntjes geregeld. Van de stretchtent tot de stoeltjes en het spreekgestoelte tijdens de ceremonie in de tuin, tot aan de aankleding van de feesttent.

Een week eerder trouwden er mensen in Alphen met exact dezelfde tent en deco. We werden meteen uitgenodigd om daar te komen kijken zodat we een idee hadden hoe het eruit zou komen te zien. Daar zagen we nog een hele andere aankleding, met grote bloempotten bij de ingang van de tent etc, dus ook weer via Evert en Femke kwamen we op het idee om dat ook te gebruiken. Het was dan ook echt helemaal af.

Het eten was heel erg goed, op smaak en mooie opgemaakte borden. Voor de kinderen waren speciale kindermenu’s bedacht. Ook niet onbelangrijk. De bediening begreep ook precies wat eenieder nodig had en reageerde erg snel op de vraag van de gasten. Mede hierdoor was het een topbruiloft!

Wij zouden iedereen Bij Wijze van Spijzen aanraden. Ze zijn heel erg behulpzaam, weten waar ze mee bezig zijn en zijn heel erg vernieuwend.

TOP!

Liefs,

Tommy en Linda
Wij werken samen met onderstaande bedrijven: