Bruiloften & Events

Naast de vele mogelijkheden op het gebied van catering kunt u bij Bij Wijze van Spijzen ook terecht voor de organisatie van bruiloften & events. Iedere feestelijke aangelegenheid is uniek en het team van Bij Wijze van Spijzen is u dan ook graag van dienst met een uniek arrangement.

Contact Bij Wijze Van Spijzen
Voor meer informatie, een offerte of het maken van een reservering kunt u vrijblijvend contact opnemen. T. 06 145 265 95 of 06 188 19 818 / info@bijwijzevanspijzen.nl.

Recensies van Bij Wijze Van Spijzen:

“Wij hebben de verzorging van onze bruiloft door Evert, Femke en hun mensen als erg prettig ervaren. Vooraf werd veel tijd genomen om te luisteren naar onze wensen. Tijdens de bruiloft voelde het Bij Wijze van Spijzen-team goed aan wat de sfeer van de dag was en paste hierop hun dienstverlening aan. Een aanrader voor iedereen die van zijn bruiloft een prachtige, heerlijke en zorgeloze dag wil maken”
Marjolijn en Harrie

Ik kan iedereen aanraden om hun grote dag in z’n geheel te laten verzorgen door Bij Wijze Van Spijzen. Ze beginnen al een jaar van te voren samen met je te plannen en te regelen. Ze hebben zo veel extra tijd en moeite in onze grote dag gestoken dat we ze eeuwig dankbaar zijn! Alles was tot op de puntjes geregeld en het diner en alle hapjes waren heerlijk. Het personeel was zeer professioneel, aardig en zagen er goed verzorgd uit. Werkelijk alles wat jullie geregeld hadden was top dus daarom nogmaals hartelijk dank voor alles Femke en Evert!

bart-lieke-kl

Bart & Lieke

Bij wijze van Spijzen heeft onze catering verzorgd voor ons trouwweekend op de geweldige locatie in en ex createurs in Alphen. Er zijn vele gesprekken aan vooraf gegaan en Evert en Femke hebben ons hierbij goed geholpen. Het weekend was geweldig geregeld, we hebben ons heel t weekend geen zorgen hoeven maken en iedereen heeft genoten. Wat een service en kwaliteit. Iedereen had complimenten over de catering. Wat was het lekker en wat een leuk team. Mede dankzij bij Wijze van Spijzen was onze bruiloft de mooiste dag uit ons leven. Bij wijze van Spijzen is meer dan een geweldige cateraar!!!

jos-lizeth-kl

Jos en Lizeth
Wij werken samen met onderstaande bedrijven: